LILLIPUTIENS

Lilliputiens speelgoed is met fantasie bedacht, met creativiteit getekend en met liefde en zorg ontworpen door het design team van jonge mama's die heel goed weten wat kleintjes willen.

Elk speeltje is getest voor gebruik vanaf de geboorte en voldoet aan de Europese en internationale normen. De materialen worden met zorg uitgekozen en hun creaties belanden niet zomaar in de speelgoedwinkel; een heleboel testen worden uitgevoerd door erkende externe labo's, een verzekering van de kwaliteit en de veiligheid van het Lilliputiens speelgoed.

Hun stoffen speeltjes voelen niet alleen lekker aan en zien er leuk uit, ze hebben ook een educatieve rol meegekregen.  Met hun vele verschillende texturen, vormen, kleuren en geluiden prikkelen ze alle zintuigen. Zo stimuleren ze kindjes om zelf creatief te zijn, hun hele jonge leven lang. Want hun speelgoed volgt de evolutie van uw kindje door de verschillende groeifases heen.  Zo valt er steeds iets nieuws te ontdekken. 

per pagina
 • Lilliputiens Anais badspeelboek
  Lilliputiens Anais badspeelboek

  ArtikelomschrijvingIn dit schattige bad-speelboekje laat Anaïs de flamingo je kennis maken met haar gevleugelde vrienden. Het kleine formaat en de soepele materie zijn ideaal voor kleine handjes.

  Gemaakt van neopreen. Makkelijk…

  € 8,00
 • Lilliputiens Jack Badspeelboek
  Lilliputiens Jack Badspeelboek

  ArtikelomschrijvingIn dit schattige bad-speelboekje volg je de reisavonturen van Jack de leeuw en zijn vrienden. Het kleine formaat en de soepele materie zijn ideaal voor kleine handjes.

  Gemaakt van neopreen. Makkelijk te…

  € 8,00
 • Knijprammelaar Alice
  Knijprammelaar Alice

  Deze knijprammelaar, gemaakt van organisch katoen, stimuleert de fijne motoriek van je kindje en leert het alles over actie en reactie. Vanaf 3 maanden. Wasbaar op 30 graden.

  € 9,99
 • Knijprammelaar Ignace
  Knijprammelaar Ignace

  Deze knijprammelaar, gemaakt van organisch katoen, stimuleert de fijne motoriek van je kindje en leert het alles over actie en reactie. Vanaf 3 maanden. wasbaar op 30 graden.

  € 9,99
 • Knijprammelaar Marius
  Knijprammelaar Marius

  Deze knijprammelaar, gemaakt van organisch katoen, stimuleert de fijne motoriek van je kindje en leert het alles over actie en reactie. vanaf 3 maanden. Wasbaar op 30 graden.

  € 9,99
 • Knijprammelaar Rosalie
  Knijprammelaar Rosalie

  Deze knijprammelaar, gemaakt van organisch katoen, stimuleert de fijne motoriek van je kindje en leert het alles over actie en reactie. Vanaf 3 maanden. Wasbaar op 30 graden.

  € 9,99
 • Lilliputiens Alice splash, magische badboek
  Lilliputiens Alice splash, magische badboek

  Dompel dit magische boekje in water van 32 °C of meer en daar verschijnen de vrolijke avonturen van Alice!

  € 9,99
 • Lilliputiens Bijtringrammelaar giraf Zia
  Lilliputiens Bijtringrammelaar giraf Zia

  Formaat 13 x 13 cm.

  € 9,99
 • Lilliputiens Bijtringrammelaar ALICE
  Lilliputiens Bijtringrammelaar ALICE

  Een zachte rammelaar met een bijtring. Zijn armpjes knisperen.

  € 9,99
 • Lilliputiens Drijvende Krokodil
  Lilliputiens Drijvende Krokodil

  Durf jij in bad samen met een krokodil? Deze lieve krokodil maakt grappige luchtbelletjes wanneer je ze onder water duwt. Zij vult haar buik met water en sproeit het met veel plezier over je heen. Vanaf 9 maanden.

  € 9,99
 • Lilliputiens Drijvende Neushoorn
  Lilliputiens Drijvende Neushoorn

  Durf jij in bad samen met een neushoorn? Deze lieve neushoorn maakt grappige luchtbelletjes wanneer je hem onder water duwt. Hij vult zijn buik met water en sproeit het met veel plezier over je heen. Vanaf 9 maanden.

  € 9,99
 • Lilliputiens memory Circus
  Lilliputiens memory Circus

  Dames en heren, van harte welkom in het circus! Geniet van de spetterende memo-show! Leg de kaartjes omgekeerd voor je neer en onthoud waar ze liggen zodat je duo's kunt vormen. Wie vindt de meeste paren? Voor kleine…

  € 9,99
per pagina

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
 • Snuisterije
© 2007 - 2021 Snuisterije | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel