LILLIPUTIENS

Lilliputiens speelgoed is met fantasie bedacht, met creativiteit getekend en met liefde en zorg ontworpen door het design team van jonge mama's die heel goed weten wat kleintjes willen.

Elk speeltje is getest voor gebruik vanaf de geboorte en voldoet aan de Europese en internationale normen. De materialen worden met zorg uitgekozen en hun creaties belanden niet zomaar in de speelgoedwinkel; een heleboel testen worden uitgevoerd door erkende externe labo's, een verzekering van de kwaliteit en de veiligheid van het Lilliputiens speelgoed.

Hun stoffen speeltjes voelen niet alleen lekker aan en zien er leuk uit, ze hebben ook een educatieve rol meegekregen.  Met hun vele verschillende texturen, vormen, kleuren en geluiden prikkelen ze alle zintuigen. Zo stimuleren ze kindjes om zelf creatief te zijn, hun hele jonge leven lang. Want hun speelgoed volgt de evolutie van uw kindje door de verschillende groeifases heen.  Zo valt er steeds iets nieuws te ontdekken. 

per pagina
 • Lilliputiens Mini Rammelaar Marius
  Lilliputiens Mini Rammelaar Marius

  Een vrolijke rammelaar; gemakkelijk vast te houden voor kleine handjes. Hij stimuleert de tastzin, het gehoor en de fijne motoriek.

  € 8,99
 • Lilliputiens Watersproeier Gaspard
  Lilliputiens Watersproeier Gaspard

  Gaspard de eend schept en sproeit water naar hartelust. Wil je na de waterpret even rusten in bad, dan dobbert hij in zijn eischelp rustig naast jou op het water. Hij schept en sproeit water naar hartelust. Wasbaar in de…

  € 9,95
 • Lilliputiens Watersproeier Pablo
  Lilliputiens Watersproeier Pablo

  Pablo de toekan schept en sproeit water naar hartelust. Wil je na de waterpret even rusten in bad, dan dobbert hij in zijn eischelp rustig naast jou op het water. Hij schept en sproeit water naar hartelust. Wasbaar in de…

  € 9,95
 • Knijprammelaar Alice
  Knijprammelaar Alice

  Deze knijprammelaar, gemaakt van organisch katoen, stimuleert de fijne motoriek van je kindje en leert het alles over actie en reactie. Vanaf 3 maanden. Wasbaar op 30 graden.

  € 9,99
 • Knijprammelaar Marius
  Knijprammelaar Marius

  Deze knijprammelaar, gemaakt van organisch katoen, stimuleert de fijne motoriek van je kindje en leert het alles over actie en reactie. vanaf 3 maanden. Wasbaar op 30 graden.

  € 9,99
 • Lilliputiens Bijtringrammelaar JACK
  Lilliputiens Bijtringrammelaar JACK

  Formaat 12 x 9 cm. Vanaf 3 maanden.

  Een zachte rammelaar met bijtring. Labeltjes om op te sabbelen. Zijn armpjes knisperen.

  € 9,99
 • Lilliputiens knijprammelaar JOE
  Lilliputiens knijprammelaar JOE

  Deze knijprammelaar, gemaakt van organisch katoen, stimuleert de fijne motoriek van je kindje en leert het alles over actie en reactie.

  Geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden.

  € 9,99
 • Lilliputiens knijprammelaar Stella
  Lilliputiens knijprammelaar Stella

  Deze knijprammelaar, gemaakt van organisch katoen, stimuleert de fijne motoriek van je kindje en leert het alles over actie en reactie. Voor kindjes vanaf 3 maanden.

  € 9,99
 • Lilliputiens Watersproeier Paulette
  Lilliputiens Watersproeier Paulette

  Paulette het kipje schept en sproeit water naar hartelust. Wil je na de waterpret even rusten in bad, dan dobbert ze in haar eischelp rustig naast jou op het water. Wasbaar in de vaatwasser. Voor kinderen vanaf 6 maanden.

  € 9,99
 • Lilliputiens magisch Badboek Safari
  Lilliputiens magisch Badboek Safari

  Badtijd wordt een magische belevenis met dit vrolijke badboekje 'Sss... safari Magisch Badpaneel' van het Belgische merk Lilliputiens.

  Dompel het vouwboekje onder in warm water van minimaal 32°C en er verschijnt een heel nieuw…

  € 10,50
 • Lilliputiens Speelboekje Boerderij
  Lilliputiens Speelboekje Boerderij

  Stoffen speelboekje over de boerderij. Lekker zacht, knispert en heeft een bijtring voor als de tandjes doorkomen.

  € 11,95
 • Lilliputiens- Springtouw Marius
  Lilliputiens- Springtouw Marius

  Het ideale touw om te trainen als een bokser… maar men kan ook talrijke verhalen bedenken waarbij dit touw heel goed van pas komt.

  € 11,99
per pagina

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
 • Snuisterije
© 2007 - 2023 Snuisterije | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel