LILLIPUTIENS

Lilliputiens speelgoed is met fantasie bedacht, met creativiteit getekend en met liefde en zorg ontworpen door het design team van jonge mama's die heel goed weten wat kleintjes willen.

Elk speeltje is getest voor gebruik vanaf de geboorte en voldoet aan de Europese en internationale normen. De materialen worden met zorg uitgekozen en hun creaties belanden niet zomaar in de speelgoedwinkel; een heleboel testen worden uitgevoerd door erkende externe labo's, een verzekering van de kwaliteit en de veiligheid van het Lilliputiens speelgoed.

Hun stoffen speeltjes voelen niet alleen lekker aan en zien er leuk uit, ze hebben ook een educatieve rol meegekregen.  Met hun vele verschillende texturen, vormen, kleuren en geluiden prikkelen ze alle zintuigen. Zo stimuleren ze kindjes om zelf creatief te zijn, hun hele jonge leven lang. Want hun speelgoed volgt de evolutie van uw kindje door de verschillende groeifases heen.  Zo valt er steeds iets nieuws te ontdekken. 

per pagina
 • Lilliputiens Mini Rammelaar Marius
  Lilliputiens Mini Rammelaar Marius

  Een vrolijke rammelaar; gemakkelijk vast te houden voor kleine handjes. Hij stimuleert de tastzin, het gehoor en de fijne motoriek.

  € 8,99
 • Knijprammelaar Ignace
  Knijprammelaar Ignace

  Deze knijprammelaar, gemaakt van organisch katoen, stimuleert de fijne motoriek van je kindje en leert het alles over actie en reactie. Vanaf 3 maanden. wasbaar op 30 graden.

  € 9,99
 • Knijprammelaar Marius
  Knijprammelaar Marius

  Deze knijprammelaar, gemaakt van organisch katoen, stimuleert de fijne motoriek van je kindje en leert het alles over actie en reactie. vanaf 3 maanden. Wasbaar op 30 graden.

  € 9,99
 • Lilliputiens Drijvende Krokodil
  Lilliputiens Drijvende Krokodil

  Durf jij in bad samen met een krokodil? Deze lieve krokodil maakt grappige luchtbelletjes wanneer je ze onder water duwt. Zij vult haar buik met water en sproeit het met veel plezier over je heen. Vanaf 9 maanden.

  € 9,99
 • Lilliputiens Drijvende Neushoorn
  Lilliputiens Drijvende Neushoorn

  Durf jij in bad samen met een neushoorn? Deze lieve neushoorn maakt grappige luchtbelletjes wanneer je hem onder water duwt. Hij vult zijn buik met water en sproeit het met veel plezier over je heen. Vanaf 9 maanden.

  € 9,99
 • Lilliputiens memory Circus
  Lilliputiens memory Circus

  Dames en heren, van harte welkom in het circus! Geniet van de spetterende memo-show! Leg de kaartjes omgekeerd voor je neer en onthoud waar ze liggen zodat je duo's kunt vormen. Wie vindt de meeste paren? Voor kleine…

  € 9,99
 • Lilliputiens- Springtouw Marius
  Lilliputiens- Springtouw Marius

  Het ideale touw om te trainen als een bokser… maar men kan ook talrijke verhalen bedenken waarbij dit touw heel goed van pas komt.

  € 11,99
 • Lilliputiens- Springtouw Zia
  Lilliputiens- Springtouw Zia

  Wie van verfijning houdt kan niet zonder dit bijzondere touw dat zich leent voor allerlei spelletjes, maar altijd even elegant blijft.

  € 11,99
 • Springtouw Anais
  Springtouw Anais

  Springen, dansen, vastbinden…. Er komt geen einde aan de spelletjes die men kan verzinnen met z’n favoriete springtouw. Vanaf 3 jaar.

  € 11,99
 • Lilliputiens Badballen Boerderij
  Lilliputiens Badballen Boerderij

  Drie lichtgewicht ballen Boerderij voor in bad van Lilliputiens. Waterpret gegarandeerd!

  De ballen zijn gemaakt van neopreen en hebben een afneembare hoes zodat de ballen schoon gemaakt kunnen worden.

  ★ Materiaal:…

  € 14,95
 • Lilliputiens Betoverde Kronkels voelboek
  Lilliputiens Betoverde Kronkels voelboek

  Lilliputiens voel boek Betoverende Kronkels
  Dit boekje vol kronkels is om mee te voelen en neemt je mee naar sprookjesland! Goudlokje, Hans en Grietje, Roodkapje ... Iedereen legt een andere sprookjesweg af. Voel met je vingers…

  € 14,95
 • Lilliputiens etui Louise of Georges
  Lilliputiens etui Louise of Georges

  Etui Georges of LouiseIs je tekening of dictee klaar? Berg je viltstiften en potloden dan op in je leuke etui!

  Graag bij uw bestelling, tijdens het laatste bestelproces, bij opmerkingen uw voorkeur voor etui aangeven!

  € 14,95
per pagina

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
 • Snuisterije
© 2007 - 2022 Snuisterije | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel