LOL Surprise! Remix Hairflip Pop

Vorige Artikel 9 van 11 Volgende
€ 19,99 (inclusief 21% btw)

Speel echt muziek af met deze hippe L.O.L. Surprise! Remix Hairflip Tots pop! Inclusief wel 15 verrassingen om uit te pakken.

Deze stoere B.B.'s zijn klaar om het podium op te stappen, maar alles wat ze nodig hebben voor hun So Extra Tour is geremixt, inclusief hun muziek. Ze roepen de hulp in van alle B.B.'s om samen met hun crew een concert te geven waarvan het dak eraf gaat. Ze staan sterk met een frisse sound, uitbundige mode en supervette moves en doen wat ze het beste kunnen: geweldige muziek maken en die vibe remixen.

 

L.O.L. Surprise! Remix Hair Flip poppen zijn gloednieuwe personages die elk een muziekgenre vertegenwoordigen: pop, R&B, hiphop, country of rock. Ze staan klaar om op te treden en hun ultieme concert te geven tijdens hun So Extra Tour, maar alle muziek is geremixt! Help ze hun song uit te pakken. De verpakking speelt echt muziek af. Onthul de verzamelbare minigrammofoonplaat van elke pop en speel deze af op de platenspelerverpakking. Nadat je de songteksten van je pop hebt gevonden, kun je haar helpen zich klaar te maken voor de show. Pak een pop uit met een supergek kapsel. Neem haar kapsel af en onthul een haarverrassing. Heeft ze een nieuwe haarkleur of een andere haarstructuur? Pak de fantastische mode en muziekaccessoires van elke pop uit, zodat ze klaar is om te rocken. Help daarna de band om de songteksten te voltooien! Elke pop heeft een songtekststicker. Gebruik het cijfer op de songtekststickers om het overeenstemmende cijfer op het vel met songteksten te zoeken en zo de songtekst compleet te krijgen. Heb jij de songtekst van jouw pop gevonden? Of andere songteksten die je nog niet hebt gehoord?

 

Verzamel alle 12 de L.O.L. Surprise! Remix Hair Flip poppen. Bouw een gettoblaster door de verpakkingen van 2 L.O.L. Surprise! Hair Flip-poppen en 1 L.O.L. Surprise Remix Diertjes met elkaar te verbinden. Verzamel muziek en songteksten van de hele L.O.L. Surprise! Remix-lijn om de song compleet te krijgen. Of mix en match songteksten om je eigen remix te creëren.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

 • 20-02-2020 - Goedemorgen
  Hoeveel pakketjes hebben jullie nog in huis w.b. :
  ONDERJEKUSENKAARTJES??
  Mvg
  Ans...  lees meer
 • 10-03-2017 - Nieuwsbrief lees meer
 • 05-12-2016 - Van de Sint heeft mijn zoon Stan (8 jaar) een...  lees meer
Plaats een bericht
 • Snuisterije
© 2007 - 2021 Snuisterije | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel